onsdag den 3. december 2014

Kunstpause..


Kursusåret er slut. De sidste kursister er gået hjem, solen er gået ned, og atelieret er gået i dvale.. 

Vi har gemt alle de smukke, vilde, kreative, malerier til side, og er i stedet gået amok med rengøring, maling og nye tæpper. I det hele taget gør vi klar til at nå på den anden siden af solhverv. 

Det har været et travlt, energisk og fantastisk år. 
Kort anslået så har vi haft 50 dag- og aftenkursister hver uge, ca. 200 workshopkursister om lørdagen og 80 weekendkursister har malet sig gennem atelieret i år. 

Vi har haft besøg på vores B&B af gæster fra Norge, Sverige, Rusland, Finland, Canada, USA, Italien, en række østeuropæiske lande og måske den største oplevelse, af et brudepar fra det afrikanske kontinent, som havde valgt vores B&B til deres bryllupsferie.

Dertil kan vi tælle en stor flok netkursister og danske overnattende gæster, gæster medbringende hilsner fra Smartbox, Oplevelsesgaver og andre gavekort..

Vores vægge nok også blevet lidt slidte og beskidte. Gulvtæppet udtjent og plettet, og staffelierne så trætte, at de næsten ikke kan stå oprejst mere.

Vi strammer op, renoverer, maler, bygger til og udvikler hele tiden vores lokaler, og netop nu er vi gået igang med et større byggeri, som skal omfatte endnu et atelier.

Her er ingen vinterdvale, kun julepause. Og imens  huset trækker vejret og puster ud, puster vi liv i nye ideer, udvikler nye teknikker og motiver. Vi forbereder os til næste års kursuskalender, og gør klar til en spændende forårsæson på Kunstskolen. Vi redekorerer værelser og forbedre lokaler, smider møbler ud og sætter nye ind, så alt kan skinne og være klar til at modtage næste års kursister. 


Dagholdene skal arbejde med mennesker som hovedtema ind i foråret , og på workshopholdene lørdag, og i weekenderne, har vi alle mulige emner på programmet, fra fugle, dyr og collage til bisonokser og forårslandskaber. Tjek selv.

Vinterhilsner Christina 
 www.ArtAcademy.dk  
www.gallerigaarden.dk 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar