lørdag den 14. marts 2015

Begejstring og engagagerede kunstnere

Art Academy - er din kunstskole på nettet. 
Karen Brinck og Christina Kjelsmark
Vores netbaserede kunstskole har nu et år på bagen, og vi er taget til Sjælland for at besøge nogle af vores medlemmer. På turné gennem landet har vi lavet interviews med kunstnere og kreative mennesker. 
Karens Kjoler

Jeg er så imponeret over den kreativitet og maleglæde, som findes inde bag det blytunge martsgrå landskab den dag, vi kører over broen. Vi lukkes ind i kunstnernes atelier, og de fortæller begejstrede om deres billeder, teknikker og farver. De beretter om frustrationer og stolthed, om billeder der er lykkes og det arbejde der ligger bag. 
Linda Vesti Thygesen og Christina
De fortæller om glæden ved kunsten, om deres kreative udvikling og drømme. 

Det er vanvittig livsbekræftende at opleve det kreative liv udfolde sig rundt omkring. At høre om kunstmesser, udstillinger og de planer kunstnerne lægger for sommeren.

Linda arbejder med Mix Media
Kunstnerne er vældig seriøse, grundige og nørdede med deres malearbejde. De kender deres teknikker og malerier til bunds. De viser med stolthed, hvilke resultater, de er nået frem til, men de er også følsomme og sårbare over for kritik og misbilligende blikke på deres hjertebørn. Når man udstiller malerier, udstiller man en del af sig selv og bliver sårbar - den del glemmer det kritiske publikum ofte..
Kit Albiniussen maler katte..


Vi har haft en fantastisk oplevelse, og skal nu bearbejde video og indtryk, før filmene offentliggøres lidt efter lidt på Art Academy medlemssiden. Tak for besøget til de mange dejlige kunstnerkolleger. 

God weekend til jer alle. 
Christina Kjelsmark

www.ArtAcademy.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar