søndag den 10. maj 2015

Får du malet billeder nok om sommeren?

Får du malet billeder nok om sommeren? 
Får du indsamlet nye ideer, eller kommer du let til at sige at du "holder ferie fra maleriet". 
Det sker ikke! Det er nu inspirations kassen skal fyldes op. Det er i disse lyse måneder du skal samle skitser, ideer, fotos og teknikker til efterårets arbejde i atelieret. Det er netop nu, mens lyset er højt, at du må åbne de kreative øjne og sanser. 

Det er tid at planlægge sommerens malekurser. Tid at tænke store tanker og lægge store planer. 

Vi har allerede lagt en række kurser klar. 
I slutningen af juni rejser jeg til Færøerne for at undervise på et weekendkursus i Vestmanna, i Juli holder jeg et kursus i Vestjyske landskaber sammen med kunstner Merete Lisby - på vestjysk. Der er lagt en række kurser på nettet på vores store webside www.ArtAcademy.dk. Alt fra inspirations workshop om bisonokser til vilde blomster, portrætter og landskaber. Der kommer kurser i naturalistisk maleri, mix media og i abstraktioner. Der er formiddagskurser med kaffe og boller, og strabadskurser, hvor du selv skal vandre rundt i skovene med skitseblokken og sidde og fryse bag i bilen. 
Kort sagt, så er der lidt for en hver smag!

Har du ikke lyst at rejse ud, ja så har vi også lige startet vores sommerskole op på nettet. Her kan du sidde i ro og mag og lade dig inspirere af vores rejser til Færøerne og Skotland, til havet og fjorden, til byen og til Nørrebro. På Art Academys sommerskole modtager du mange gange i løbet af sommeren film, tekst og ideer til dit eget maleri.  
Det eneste du skal gøre er at melde dig ind på www.ArtAcademy.dk, så dukker resten op på din egen pc.
Timevis af inspiration, male og tegneøvelser, interviews og opgaver til dig. Tjek siden ud og gør klar til sommerens arbejde i atelieret. 
Se introen til sommerskolen
Rigtig god sommer med skitse og pensler.
Christina Kjelsmark
www.ArtAcademy.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar