tirsdag den 27. januar 2015

Flotte fugle i farver
Fugle er inspiration til mange malerier, billeder og tegninger. Med deres enkle grundfacon og komplicerede fjerdragt, farvespil, næb og klør, kan man danne sin helt egen fugleart og stadig argumentere for, at den nok findes i virkeligheden et sted i Amazonas regnskove. Alle farver tages i brug, næbstørrelser, benlængde, flyvefærdigheder og specielle former. Uanset hvor vi drejer vores fugle fortolkning hen, er resultatet interessant.


Symbolske tolkninger følger fuglene. Fra fredsduen, over klogeuglen til natteravnen og papanden kan i ethvert billede skabe debat. 

Fugle associeres med frihed, flyvefærdighed, lethed, med mindre vi taler om en struds... Så er det måske ikke den bedste anbefaling at få med sig. Svanen er vores nationalfugl, og DOF, danmarks ornitologiske forening er en af landets største interesseorganisationer. Vi elsker fugle. Kikker på dem, tæller dem, fodre dem, fotograferer dem opdrætter dem og nyder deres smukke udtryk. 

I denne måned arbejder vi med fugle på vores netkunstskole www.ArtAcademy.dk. Med videoklip, trin for trin gennemgang og en medfølgende Ebog får kursisterne mulighed for at udvikle deres egne fugleteknikker og udtryk i billedkunst og tegning. 

Se introen til månedens opgave på Art Academy her. Er du til fugle og maleri, så bliv medlem og følg temaet på nettet. 

Fuglefotos er fra Welt vogel park i Tyskland, hvor vi var på besøg i sommers. 
Kvidrende hilsner og ønsket om et god dag.Christina 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar