tirsdag den 9. juni 2015

Mal hav og fjord

Mal hav og fjord i sommerferien!


Årets dejligste sommermalekursus finder sted i Vestjylland. Dette bliver en herlig cocktail af maleri og vestjysk kultur.


Nyd sommerens landskaber langs vestkysten og lad dig inspirere. Mal på to lokaliteter med besøg og arbejde i to forskellige kunstneres værksteder.

Kunstnerne Christina Kjelsmark og Merete Lisby har slået sig sammen og har åbnet dørene op til begge værksteder. På dette kursus, den sidste weekend i juli, skal vi male først en dag på Kunstskolen Sønderbygaard i det blide fjordland ved Vinderup,og dernæst en dag på Galleri Nordenkær ved Møborg, ikke langt fra det rå Vesterhav. 
Vi skal en tur til havet for at skitse hav og himmel, Vi skal tegne fiskebåde i Thorsminde og opleve linjerne langs de flade strandenge. Vi skal nyde vestjysk mad og maler skæve træer og suset fra Vesterhavet. 

Du bliver undervist i at tolke det barske landskab i ekspressive strøg af to kompetente undervisere.
Og naturligvis - Al undervisning foregår på jysk!!

Kurset er for alle som har lyst at blive inspireret til at male vestjyske landskaber og til at opleve vestjysk kultur. Du kan deltage en dag, to eller alle tre dage. 

Læs mere og tilmeld dig: Klik her... 

Læs mere om Merete Lisby her om Christina Kjelsmark her og se vores fælles bog "Akryl på vej," som vi skrev sammen med Kit Albiniussen og Anna Steenberg.
Læs mere om bogen: Klik her... 

Vi ses til sommer!!
Christina og Merete

Ingen kommentarer:

Send en kommentar